Українські міста в Інтернеті
cityukraine.info
2012-09-19 15:57 | Біла Церква
Міжрайонний ярмарок вакансій влаштували у Білій Церкві

У Білій Церкві влаштували ярмарок вакансій. Туди запросили безробітних та представників компаній, що мають вакансії.

У такий спосіб в області хочуть допомогти людям, які залишилися без роботи. Окремо на ярмарку для школярів влаштували презентацію навчальних закладів та оголосили список професій, яких нині бракує на ринку. З початку року до служби зайнятості завітали близько 40 тисяч громадян. Влаштувати на роботу вдалося кожного третього.


Відвідувачка: "Ну я, скажімо, технолог харчових промисловостей. З того, що пропонують - я бачила слюсарі, зварювальники, налагоджувальники якихось сільськогосподарських машин - тобто більше навіть якісь чоловічі професії, аніж жіночі".


Учасник ярмарку: "Пройшло десь чоловік 10 - касири, менеджери, енергетик. Всім ми надали візитки і після ярмарку вони прийдуть до нас - поспілкуємося".


Відвідувачі: "Ми хочемо дізнатися щось нове, можливо підібрати собі якусь цікаву професію, тому що у нас вже зараз 8 клас і потрбіно вже робити вибір, куди ми маємо йти".



http://5.ua

© Інститут Трансформації Суспільства 2007-2012
При повному або частковому використаннi матерiалiв посилання на цей сайт є обов'язковим. Вiдповiдальнiсть за достовiрнiсть матерiалiв покладається на їх авторів.Наша адреса: Україна, 01034, м. Київ-34, а/с 297, тел./факс: (044) 235-98-28, 235-80-23. e-mail: [email protected]