Українські міста в Інтернеті
cityukraine.info
2012-09-18 18:02 | Хмільник
Хмільник: День відкритих дверей у Центрі дитячої та юнацької творчості

 

 14 вересня 2012 року в Центрі дитячої та юнацької творчості було людно. Зібралися педагоги, гуртківці, батьки. День відкритий дверей – завжди яскрава подія в житті Центру. Навіть сонце стало лагідним і бажаним, небо синім і глибоким, усі фарби насиченими і теплими. Для всіх присутніх – це осінні акорди.

Із вітальним словом до присутніх звернулася директор Центру дитячої та юнацької творчості Таїсія Неймет і повідомила про досягнення колективів у літній час. Таїсія Йосипівна запросила дітей у дивовижну країну творчості, де працюють щирі і гарячі серця педагогів, які допомагають долучитись до прекрасного, зробити творчі відкриття, здобутки, перші перемоги.
 
           Святкова програма складалась із концерту дитячих оркестрів духових інструментів під керівництвом Бойка В.Д. та Літинського М.Т., урочистої лінійки та виставки дитячих робіт декоративно-ужиткового мистецтва «Хмільницькі дивоцвіти», показових змагань із пішохідного туризму.
 
         Центр дитячої та юнацької творчості управління освіти Хмільницької міської ради


 

© Інститут Трансформації Суспільства 2007-2012
При повному або частковому використаннi матерiалiв посилання на цей сайт є обов'язковим. Вiдповiдальнiсть за достовiрнiсть матерiалiв покладається на їх авторів.Наша адреса: Україна, 01034, м. Київ-34, а/с 297, тел./факс: (044) 235-98-28, 235-80-23. e-mail: [email protected]