Українські міста в Інтернеті
cityukraine.info
2012-09-18 15:08 | Нікополь
Нікополь на 100% готовий до роботи в новому опалювальному сезоні

У Нікополі всі об’єкти ЖКГ, паливно-енергетичного комплексу та соціальної сфери на 100% готові до роботи в новому опалювальному сезоні 2012-2013рр. Про це доповів Нікопольський міський голова Руслан Токар губернатору Дніпропетровщини Олександру Вілкулу, під час виїзної наради керівника області, яка відбулася на базі відремонтованої котельної центральної районної лікарні.

«Забезпечення стабільного опалення в лікарнях, школах, дитячих садках та житлових будинках – це першочергове завдання, яке я поставив перед кожним керівником міста і району області. До 1 вересня 100% об’єктів ЖКГ, паливно-енергетичного комплексу, соціальної сфери та житлових будинків нашого регіону пройшли технічну підготовку до опалювального сезону. Підписані відповідні паспорти готовності. Наразі ведеться заповнення теплових мереж та внутрішніх будинкових систем опалення. До 1 жовтня я поставив завдання завершити комплекс усіх пусконалагоджувальних робіт з тим, щоб уже від 1 жовтня у разі зниження зовнішньої температури на Дніпропетровщині було розпочато опалювальний сезон. Це питання перебуває на жорсткому контролі обласного штабу з підготовки до опалювального сезону, який щодня доповідає мені про стан підготовки кожного міста і району області», - сказав Олександр Вілкул, відкриваючи нараду.

На підготовку Нікополя до опалювального сезону 2012-2013 років виділено більше 1 млн грн. Завдяки цьому, у місті підготовлено 17 котелень (100%), 3 центральні теплові пункти (100%), 98,5 км тепломереж (100%), 762 житлових будинки (100%) та 49 (100%) закладів соціальної сфери. По всіх об’єктах підписані паспорти готовності інспекцією Держенергонагляду та державною інспекцією архітектурно-будівельного нагляду.

«У Нікополі в рамках підготовки до нового опалювального сезону проведено капітальний ремонт котла № 1 ПТВМ-100 на найбільшій теплофікаційній котельні. Вона опалює понад 70% багатоповерхівок міста. Також виконано поточні ремонти 3 котлів на трьох малих котельнях міста, замінено 300 погонних метрів теплових мереж. Також, у рамках реалізації заходів оптимізації системи теплопостачання, виділено 100 тис. грн. на облаштування індивідуального опалення в 23 нікопольських квартирах, мешканці яких відносяться до пільгових категорій і проживають в будинках, де решта споживачів відмовились від централізованого опалення», - розповів журналістам у своєму інтерв’ю міський голова Руслан Токар.

У рамках підготовки до осінньо-зимового періоду було проведено ремонт котельні по вулиці Першотравневій, 58, яка опалює центральну районну лікарню на 200 ліжко-місць, а також 10 прилеглих житлових будинків, в яких в тому числі, мешкають медпрацівники та співробітники лікарні.


Відділ прес-служби міської ради

© Інститут Трансформації Суспільства 2007-2012
При повному або частковому використаннi матерiалiв посилання на цей сайт є обов'язковим. Вiдповiдальнiсть за достовiрнiсть матерiалiв покладається на їх авторів.Наша адреса: Україна, 01034, м. Київ-34, а/с 297, тел./факс: (044) 235-98-28, 235-80-23. e-mail: [email protected]