Українські міста в Інтернеті
cityukraine.info
2012-09-18 13:54 | Ромни
Юрій Чмирь: <<эМи будемо захищати інтереси наших підприємств на всіх рівнях>>

Машинобудівники Сумщини заручилися підтримкою голови облдержадміністрації


«Президент України Віктор ЯНУКОВИЧ за підсумками наради у Дніпропетровську доручив підтримувати реальний сектор економіки. У нас з'явився дієвий інструмент, через який маємо можливість впливати на розвиток промисловості країни. За допомогою важелів, які надав нам Глава держави, ми зможемо представляти інтереси наших машинобудівників», – зазначив Юрій Чмирь у ході прес-конференції на тему: «Битва за ГТС та вихід на нові ринки збуту».


Керівник області переконаний, що Сумські машинобудівники мають можливість одержати 70% державних замовлень щодо модернізації української ГТС.


«Ми можемо заміщати імпортну продукцію, яка завозиться із США, Німеччини, країн Азії. Такий асортимент обладнання можуть виготовляти наші підприємства, що дозволить залучити в регіон значні фінансові потоки. Тому наше головне завдання – брати участь у державних закупівлях та захищати вітчизняного товаровиробника», – підкреслив Юрій Чмирь.


«За ініціативи Президента України ми готові взятися за проектування та модернізацію газотранспортної системи держави», – заявив президент Концерну «Укрросметал» Григорій ДАШУТІН. За його словами, виконання багатомільйонного замовлення дозволить збільшити робочі місця, підвищити заробітну плату на виробництві, готувати висококваліфіковані кадри, впроваджувати новітні технології.





http://state-gov.sumy.ua


© Інститут Трансформації Суспільства 2007-2012
При повному або частковому використаннi матерiалiв посилання на цей сайт є обов'язковим. Вiдповiдальнiсть за достовiрнiсть матерiалiв покладається на їх авторів.Наша адреса: Україна, 01034, м. Київ-34, а/с 297, тел./факс: (044) 235-98-28, 235-80-23. e-mail: [email protected]