Українські міста в Інтернеті
cityukraine.info
2011-10-04 18:24 | Новоград-Волинський
Відбулося чергове навчання для депутатів Новоград-Волинської міської ради

Цього разу воно було виїзним і проходило на території виборчого округу №9, де депутатом було обрано Сергія Мельника. Сергій Миколайович та колеги-депутати обмінялися досвідом своєї громадської роботи у виборчих округах, формами роботи щодо розв’язання порушених у зверненнях громадян проблем, поділилися власними практиками. 

За результатами роботи депутатів прийнято розпорядження міського голови, яким передбачено реалізацію заходів щодо вирішення проблем життєзабезпечення мешканців мікрорайону каменедробильного заводу. 

Наступного тижня відбудеться засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та екології, яка розглядатиме питання щодо якості ремонту дахів, зробленого у 2011 році приватним підприємством „Фламінго“, вивезення твердих побутових відходів, каналізування побутових стоків цього масиву. У нараді візьмуть участь керівники та спеціалісти житлово-комунальної галузі міста та виконавці названих робіт. 


Відділ інформації та зв’язків з
громадськістю міської ради

© Інститут Трансформації Суспільства 2007-2011
При повному або частковому використаннi матерiалiв посилання на цей сайт є обов'язковим. Вiдповiдальнiсть за достовiрнiсть матерiалiв покладається на їх авторів.Наша адреса: Україна, 01034, м. Київ-34, а/с 297, тел./факс: (044) 235-98-28, 235-80-23. e-mail: [email protected]