Українські міста в Інтернеті
cityukraine.info
2011-10-04 17:31 | Прилуцький район
Обговорені питання виконання бюджету та життєдіяльності території

3 жовтня голова райдержадміністрації Нестеренко О.В. провів нараду з заступниками голови райдержадміністрації, керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, районних організацій і служб. 

Були обговорені питання виконання бюджету, прогнозних показників Програми соціально-економічного розвитку району в галузі промислового виробництва за 9 місяців та перспектив на рік, у сфері будівництва. Також були розглянуті земельні питання, наповнення Пенсійного фонду, стану санітарно-епідеміологічної ситуації.
 
Головою райдержадміністрації за підсумками наради дані доручення, зокрема щодо благоустрою населених пунктів, покращення роботи дільниці експлуатації доріг, систематичного контролю за якістю питної води, ряд інших. 


Відділ з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськими
організаціями та ЗМІ райдержадміністрації

© Інститут Трансформації Суспільства 2007-2011
При повному або частковому використаннi матерiалiв посилання на цей сайт є обов'язковим. Вiдповiдальнiсть за достовiрнiсть матерiалiв покладається на їх авторів.Наша адреса: Україна, 01034, м. Київ-34, а/с 297, тел./факс: (044) 235-98-28, 235-80-23. e-mail: [email protected]