Українські міста в Інтернеті
cityukraine.info
2011-10-04 15:39 | Нікополь
Міський голова Руслан Токар привітав ветеранів-педагогів з Днем працівника освіти

28 вересня в міському Палаці урочистих подій відбулась зустріч ветеранів-педагогів. Цей святковий захід, як відзначила директор Палацу депутат міської ради від Партії Регіонів Раїса Кисельова, був присвячений двом видатним подіям для нашого міста – офіційній даті заснування Нікополя та Дню працівника освіти. 


Аби зустрітись з добрими друзями-колегами, в Палаці зібралось більше 20 вчителів-ветеранів нашого міста. Всі вони гарні і щасливі, упевнено крокували до залу спогадів. Тут для них, вже сивочолих, але водночас молодих душею, розпочався святковий захід. Привітав заслужених працівників педагогічної ниви і мер міста Руслан Токар. 

– Ми довіряємо Вам, наші шановні вчителі, найдорожче у житті – своїх дітей. Ви даєте їм путівку у життя, а разом з тим, пишете історію нашого міста і творите наше майбутнє. Саме за це ми Вас дуже цінуємо і поважаємо, - зазначив Руслан Іванович.
Після вітального слова міський голова разом з дитячим танцювальним колективом «Веселка» задув свічки на святкових тортах, загадавши найзаповітніші бажання на честь своїх наставників. 


Слова великої вдячності і пошани ветеранам-освітянам також подарували начальник відділу з питань культури, молоді та спорту міської ради Ольга Пастушок, завідуюча методкабінетом Олена Шпак та голова міської первинної ветеранської організації працівників освіти Тамара Лисенко. 

Протягом всього творчого вечора ветерани-педагоги разом пригадували свої історії, читали вірші на честь колег і співали старі добрі шкільні пісні. 

Таким ностальгічним був захід присвячений Дню вчителя-ветерана. Дивлячись на них, хотілося їм побажати вдячних учнів, міцного здоров’я та довголіття, щоб якнайдовше пишались успіхами своїх випускників!


Відділ прес-служби міської ради

© Інститут Трансформації Суспільства 2007-2011
При повному або частковому використаннi матерiалiв посилання на цей сайт є обов'язковим. Вiдповiдальнiсть за достовiрнiсть матерiалiв покладається на їх авторів.Наша адреса: Україна, 01034, м. Київ-34, а/с 297, тел./факс: (044) 235-98-28, 235-80-23. e-mail: [email protected]