Українські міста в Інтернеті
cityukraine.info
2009-11-11 17:52 | Бердичів
Місто-побратим Сєдльце надає допомогу Бердичеву
Міський голова Василь Мазур провів переговори з президентом міста-побратима Сєдльце Войцехом Кудельськи щодо надання допомоги в протидії епідемії грипу. 06 листопада 2009 р. до міської ради надійшов лист, у якому президент міста Сєдльце підтвердив готовність допомогти жителям Бердичева.
 
 
 
Текст листа:

Міському голові
В.К.Мазуру
 
06.11.09
 
Шановний пане мере! Дорогий Василю!
 
Справжніх друзів розпізнають в критичних ситуаціях. Дякую за відвертість та довіру, котру я відчув з Вашого листа, в якому йдеться про допомогу для мешканців місців міста Бердичева. Коли з’явилась перша інформація про епідемію грипу в Україні, мої перші думки були про Вас, про Бердичів. В понеділок була скликана група людей з якою ми проаналізували ситуацію і сьогодні хотіли б підтвердити свою допомогу в постачанні медично-профілактичних засобів про які ви прохали у своєму листі. Транспорт з допомогою до Вас вирушить на наступному тижні про що проінформуємо факсом. Маю надію, що в такий спосіб ми будемо боротися з Вами в цій складній ситуації для України і Бердичева.
Готові завжди всесторонньо допомогти, якщо буде така потреба.
 
Президент міста Сєдльце 
Войцех Кудельськи
© Інститут Трансформації Суспільства 2007-2012
При повному або частковому використаннi матерiалiв посилання на цей сайт є обов'язковим. Вiдповiдальнiсть за достовiрнiсть матерiалiв покладається на їх авторів.Наша адреса: Україна, 01034, м. Київ-34, а/с 297, тел./факс: (044) 235-98-28, 235-80-23. e-mail: [email protected]